Kände mig verkligen sedd av Emma och rekommenderar henne varmt.

Vad i samtalsbehandlingen har hjälpt dig att må bättre och/eller att nå dina mål?  Att få konkreta tips i vardagen – alltifrån tankemönster till införande av dagliga rutiner – och att fördjupa sig i diverse frågor och problem. I vilken grad levde samtalskontakten upp till dina förväntningar?  Helt och hållet. Skulle du rekommendera Samtalsplatsen till andra?  Ja.

Kontakten levde helt och hållet upp till mina förväntningar. Jag tycker att Emma Henriksson är duktig på sitt jobb. Hon har hjälpt mig med allt för att nå mina mål. Jag skulle rekommendera Samtalsplatsen till andra.

Jag sökte arbete; eller egentligen också min plats här i världen. Motivationen, självförtroendet och min tro på framtiden hade börjat tryta. Emma hoppade in här med hennes oerhörda tålamod, stora portion kreativitet, genuina omtänksamhet och outtröttliga vilja. Hon tog sig an alla hinder och fick mig att inse mina inre styrkor (där jag inte ens trodde att jag hade dem), hon höjde min motivation, vidgade vyer, och bidrog till att jag gick från noll erbjudanden om arbete, till tre.

Emma har sedan vår första träff visat en hög nivå av prestigelöshet, samarbetsförmåga och har en oerhört humanistisk människosyn, där tro på andras förmåga att åstadkomma sina uppsatta mål och bli självgående är ledande värderingar.