Har du gått i terapi eller coaching på Samtalsplatsen?

Jag uppskattar alltid att få återkoppling på vårt samarbete och hur du upplever samtalskontakten. Dina synpunkter och erfarenheter är värdefulla! Dela gärna med dig av din feedback i det här formuläret eller på GoogleFeedback på varje enskild session har du alltid möjlighet att lämna här.

Omdömen

Kände mig verkligen sedd av Emma och rekommenderar henne varmt.

Jag sökte arbete; eller egentligen också min plats här i världen. Motivationen, självförtroendet och min tro på framtiden hade börjat tryta. Emma hoppade in här med hennes oerhörda tålamod, stora portion kreativitet, genuina omtänksamhet och outtröttliga vilja. Hon tog sig an alla hinder och fick mig att inse mina inre styrkor (där jag inte ens trodde att jag hade dem), hon höjde min motivation, vidgade vyer, och bidrog till att jag gick från noll erbjudanden om arbete, till tre.

Emma har sedan vår första träff visat en hög nivå av prestigelöshet, samarbetsförmåga och har en oerhört humanistisk människosyn, där tro på andras förmåga att åstadkomma sina uppsatta mål och bli självgående är ledande värderingar.